BIO tekoči koncentrat proti čmrljem, bolham, klopom SCHOPF REUDANON CONCENTRATE 1000ml

Šifra: BR-0078
Nagradne točke: 2

67.38€ 55.23€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 67.38€

Na zalogi

BIO tekoči koncentrat proti zajedavcem SCHOPF REUDANON CONCENTRATE, 1000ml

BIO pripravek za odganjanje čmrljev pri kokoših , pršic v perju perutnine, klopov, bolh, uši in ščurkov , 1000ml koncentrata = 6l raztopine = nanos s pršenjem - doza nanosa: cca. 2,5-100 ml raztopine / žival glede na velikost, s skoraj takojšnjim učinkom, deluje do 4 tedne , primerno tudi za ekološke kmetije, učinkovina Geraniol


Ciljani organizmi

Za odganjanje pršic - predvsem čmrljev pri piščancih, kokošjih pršic (Dermanyssus gallinae), drugih zajedavcev v perju, klopov, bolh, vsega - goveje uši (Haematopinus eurysternus), prašičje uši (Haematopinus suis) in klopov - goveji klop (Sarcoptes bovis) , goveji klop (Psoroptes bovis), ovčji klop (Psoroptes ovis), konjski klop (Psoroptes equi), kunčji klop (Sarcoptes cuniculi).


Področja uporabe

Izdelek se uporablja na primer za perutnino, teleta, pujske, krave molznice, prašiče, ovce, konje, lahko pa tudi za male hišne ljubljenčke (golobe, zajce itd.) . Primerno za živali na prizadetih območjih , kot so ušesne gube, vrat, rep, stegna, hrbet in druga prizadeta področja. Izdelek ni namenjen uporabi v krmi, vključno s krmilnicami in napajalniki. Priporočamo sočasno kombiniranje izdelka z izdelkom, primernim za površine.


Priprava

Pripravek je na voljo v 1000 mililitrski embalaži v obliki tekočega koncentrata , ki ga je potrebno pred uporabo razredčiti . Izberite količino raztopine, ki jo morate pripraviti glede na vaše potrebe. Za 1 žival boste porabili 2,5-100 ml mešane raztopine, odvisno od njene velikosti.

pribl. 100 ml / govedo molznica, konji
pribl. 50 ml / ovce, prašiči, teleta, pujski
pribl. 5 ml / perutnina
pribl. 2,5 ml / golob, zajec

Primer raztopine za pršilno obliko : za zdravljenje 60 govedi morate pripraviti 6000 ml raztopine (60x100) => 1000 ml Reudanon Konzentrat morate zmešati s 5 litri vode.


Aplikacija

Pripravite količino koncentrata glede na število zdravljenih živali in nanesite potrebno količino raztopine glede na vrsto živali, glejte zgornji pregled, samo na ciljna mesta - nikoli ne močite cele živali! Za vsako aplikacijo vedno pripravite svežo raztopino. Po 5 do 8 dneh je priporočljivo celoten postopek ponoviti.

Z brizganjem: Mešano raztopino nanašamo na primer z visokotlačnim pršilnikom ali nahrbtnim škropilnikom .


Učinkovitost

Pripravek za odganjanje pršic – čmrljev in drugih zajedavcev ima skoraj takojšen učinek po nanosu, ki traja do 4 tedne . Dolgoročno ščiti živali pred nadaljnjo infestacijo z ektoparaziti. Visoka vsebnost negovalnih snovi je učinkovita proti izpadanju dlake, prhljaju ter suhi in luskasti koži. Popolnoma regenerira prizadeto kožo in ustvari zaščitno plast, ki ščiti pred zunanjimi vplivi in daje koži potrebno elastičnost. Po potrebi lahko pripravljeno raztopino odstranimo z vodo in detergentom .


Priporočilo prodajalca

POZOR! Pripravek ni namenjen uporabi v krmi, vključno s krmilnicami in napajalniki! Priporočamo sočasno kombiniranje izdelka z izdelkom, primernim za površine. 

Dimenzije paketa 10x10x26 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.