BIO raztopina v pršilu proti čmrljem SCHOPF EKTOSOL SPRAY, 250ml

Šifra: BR-0418

14.93€ 12.24€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 14.93€

Na zalogi

BIO raztopina v pršilu proti čmrljem SCHOPF EKTOSOL SPRAY, 250ml

BIO pripravek za odganjanje čmrljev pri piščancih , klopih, bolhah, ptičjih in pasjih klopih , 250 ml raztopina za takojšnjo uporabo = nanos s pršilom - odmerek nanosa: 1 stisk glave (=cca. 1,5 ml) / na okuženo mesto ​10x10 cm , s skoraj takojšnjim učinkom, učinkovina Geraniol.


Ciljni organizem

Za odganjanje pršic - zlasti čmrljev pri kokoših, kokošjih pršic (Dermanyssus gallinae) in drugih zajedavcev, kot so klopi, bolhe , pršice vrste Sarcoptes scabiei var canis ( pasje garje ), ptičje pršice .


Področja uporabe

Pripravek se uporablja za različne pasme perutnine (perutnina za nesnice in vzrejo), pse, mačke, okrasne ptice in druge male živali . Primerno neposredno na živalih na mestih, kot so ušesne gube, vrat, rep, stegna, hrbet in druga prizadeta področja. Pripravek ni namenjen uporabi v krmi, vključno s krmilnicami in napajalniki. Priporočamo sočasno kombiniranje izdelka z izdelkom, primernim za površine.


Priprava

Pripravek je na voljo v 250 mililitrski embalaži v obliki tekoče raztopine, ki je pripravljena za takojšnjo uporabo .


Aplikacija

Z razdalje 10 cm nanesite potrebno količino raztopine samo na prizadeta mesta – nikoli ne zmočite cele živali! En pritisk pršilne glave = pribl. Nanesite 1,5 ml na prizadeto mesto velikosti 10 x 10 cm . Pri prvi uporabi priporočamo uporabo tretmaja enkrat na dva do tri dni. Po enem tednu ponovite zdravljenje vsakih 14 dni, da preprečite nadaljnje okužbe s paraziti.

Z brizganjem: Zmešano raztopino nanesemo v tankem sloju na prizadeta mesta . Paket ne vsebuje polnilnih plinov = pogonsko gorivo je čisti zrak! V primeren za vodoravno in navpično nanašanje = deluje pri katerem koli naklonu aerosola.


Učinkovitost

Preparat za odganjanje pršic – čmrljev in drugih zajedavcev ima skoraj takojšen učinek po nanosu. Dolgoročno ščiti živali pred nadaljnjo infestacijo z ektoparaziti. Po potrebi lahko pripravljeno raztopino odstranimo z vodo in detergentom .


Priporočilo prodajalca

POZOR! Pripravek ni namenjen uporabi v krmi, vključno s krmilnicami in napajalniki! Priporočamo sočasno kombiniranje izdelka z izdelkom, primernim za površine. Ustrezne dopolnilne pripravke najdete spodaj:


Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.