BIO koncentrat silicijevega prahu za zatiranje zajedalcev ACARITEC CONCENTRATE 1kg

Šifra: 829112
Ocena: MIKROP ČEBÍN a.s.
Nagradne točke: 1

21.41€ 18.10€ 14.84€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 18.10€

Trenutno ni na zalogi

BIO koncentrat silicijevega prahu za zatiranje zajedalcev ACARITEC CONCENTRATE 1kg

Zelo učinkovit BIO pripravek za odpravljanje čmrljev pri kokoših , pršic v perju perutnine - klopov, bolh, vseh in drugih plazečih se žuželk - mravlje, peščene muhe ipd., 1000g koncentrata = možnost nanašanja s premazovanjem, pršenjem ali raztrosom. na površini , s takojšnjim učinkom (v 360 minutah), dolgotrajen učinek tudi po dežju, primerno tudi za ekološke kmetije, učinkovina silicijev dioksid amorfni - diatomejska zemlja


Ciljani organizmi

Za uničevanje pršic – zlasti kokošjih čmrljev, tako imenovanih kokošjih pršic (Dermanyssus gallinae), kot tudi drugih parazitov v perju, klopov, bolh, uši in vse plazeče se žuželke – npr. stenice


Področja uporabe

Izdelek se uporablja na primer v kokošnjakih, golobnjakih, farmah (na vrtu in doma) , perutninskih hlevih, lahko pa tudi v hlevih (za konje, govedo, prašiče) . Primerno za površine na vseh mestih, kjer se paraziti pojavljajo, kot so tla vključno z vsemi prazninami, stene in stropi, kletke, gredi, zunanje strani pa tudi na primer gnojne jame. Pripravek ni namenjen za nanašanje na živali, krmo, vključno s krmilniki in napajalniki. Priporočamo kombinacijo izdelka z izdelkom, primernim za živali.


Priprava

Pripravek je dobavljen v 1000-gramski embalaži v obliki praškastega koncentrata , ki je pripravljen za takojšnjo uporabo v obliki disperzije - suh nanos , lahko pa je pripravek razredčen in raztopina nanesena v obliki obloge. ali škropljenje. Glede na vaše potrebe izberite obrazec, ki ga boste uporabili, in, če je primerno, količino izdelka, ki ga boste potrebovali.

Poraba v obliki disperzije - cca 30-50g na 1m2
Poraba v obliki pregrade - cca 5-10g na 1m (2 mm v višino in 0,5-2 cm v širino)
Poraba škropljenje, premazovanje - cca 50-100ml raztopine na 1m2

Primer rešitve za pršilno obliko : za tretiranje 50-100 m2 morate zmešati 1000 g SCHOPF EKTOSOL FOSILSNEGA KONCENTRATA PUDER s 5 litri vode.


Aplikacija

Izdelek se lahko uporablja tudi v naseljenih hlevih, le pokrijte vse površine, ki jih ne smete tretirati. Nato izdelek nanesite na način, ki vam ustreza. Po 5 do 8 dneh je priporočljivo celoten postopek ponoviti.

V obliki disperzije in bariere: Praškasti koncentrat nanašamo npr . ročno v zaščitnih rokavicah ali s pomočjo lopatice.

Z brizganjem: Mešano raztopino nanašamo na primer z visokotlačnim pršilnikom ali nahrbtnim škropilnikom .

V obliki premaza: Zmešano raztopino nanesemo npr. z ravnim čopičem .


Učinkovitost

Preparat za uničevanje pršic in plazečega mrčesa učinkuje skoraj takoj po nanosu (v 360 minutah). Sredstvo deluje ob stiku in poruši zaščitno površinsko plast telesa žuželke, ki nato zaradi dehidracije odmre. Izdelek deluje zanesljivo tudi pri visoki zračni vlagi. Na primer, pri uporabi na prostem po dežju se izdelek raztopi, vendar se po ponovnem sušenju ponovno tvorijo majhni kristali izdelka. Izdelek tako ponovno deluje na enak način, torej po dežju ne izgubi učinka. Po potrebi lahko pripravljeno raztopino odstranimo z vodo in detergentom .


Priporočilo prodajalca

POZOR! Pripravek ni namenjen za nanašanje na živali, krmo, vključno s krmilniki in napajalniki! Priporočamo kombinacijo izdelka z izdelkom, primernim za živali. Ustrezne dopolnilne pripravke najdete spodaj:


Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.