Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka KERBL BASIC

Šifra: BR-0520
Ocena: Albert Kerbl GmbH
Nagradne točke: 3

112.98€ 92.61€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 112.98€

Na zalogi

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka KERBL BASIC

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka s svetlobnim senzorjem, nastavitev glede na dnevno svetlobo brez časovnika. To je enota za avtomatsko krmiljenje gibanja vrat do 2,5 kg (vrata niso vključena v paket).

Paket vključuje krmilno enoto z vlečno vrvico za obešanje vrat , svetlobni senzor in uporabniško navodilo.
V primeru vprašanj ne oklevajte in nas kontaktirajte na telefonsko številko +386 80 755745 (pon-pet 10.00-15.00).

Kako deluje samodejno odpiranje kokošnjaka

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka je elektronska naprava , ki s pomočjo motorja redno zjutraj odpira vrata kokošnjaka in jih zvečer ponovno varno zapira . Zahvaljujoč temu avtomatiziranemu sistemu vam ne bo več treba vstajati zgodaj zjutraj in iti odpreti kokošnjaka v vsakem vremenu. Hkrati pa vam ni treba skrbeti, da bo vašo kokoš ponoči napadla lisica ali drug plenilec, če boste pozabili zapreti vrata kurnika. Avtomatsko odpiranje kokošnjaka vam bo tako zagotovilo udobje, brezskrbnost in tudi zaščito kokoši.

Samodejno odpiranje in zapiranje kokošnjaka lahko enostavno nastavite s pomočjo svetlobnega senzorja. Vrata se bodo odpirala in zapirala glede na dnevno svetlobo . Svetlobni senzor se na svetlobo odzove z zamikom, da prepreči neželeno odpiranje v primeru bliskavice, na primer svetilke, bliskavice ali avtomobilske luči.

Tehnična zasnova

Naprava je opremljena z motorjem , ki lahko dvigne vrata, težka najmanj 0,5 kg in največ 2,5 kg. Vrata niso del paketa ! Največja višina dviga je 60 cm. Svetlobni senzor ima 1m kabel. Dimenzije enote so: 12x13x7 cm. 

Način napajanja 

Napravo napajajo 4xAA baterije. Baterije niso vključene v paket. Življenjska doba baterije je odvisna od kakovosti baterije. Ne uporabljajte 9V baterij, saj lahko poškodujejo napravo!

Namestitev

Avtomatsko odpiranje kokošnjaka je zasnovano tako, da je njegova montaža in nastavitev kar se da preprosta . 

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.