Avtomatski vlažilec zraka BOROTTO SIRIO

Šifra: BR-0227
Nagradne točke: 5

167.83€ 137.57€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 167.83€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Avtomatski vlažilec zraka SIRIO - primeren za valilnice REAL in LUMIA

Avtomatski vlažilec zraka SIRIO za popolnoma brezskrbno in natančno vzdrževanje vlage v valilnici. Ta edinstven sistem, primeren za valilnice REAL in LUMIA, je odličen dodatek, zahvaljujoč kateremu te valilnice postanejo popolnoma avtomatske, tako da vam ni treba skrbeti za čisto nič. Avtomatski vlažilec SIRIO je opremljen z digitalnim LCD zaslonom na katerem lahko spremljate trenutno vlažnost v valilnici in jo dodatno regulirate od 40 do 75%.


Za katere modele je primeren avtomatski vlažilnik SIRIO?

Avtomatski vlažilec zraka SIRIO lahko povežete z vsemi valilnicami REAL in LUMIA. (Valilnica ni vključena.)

SIRIO za REAL in LUMIA fry


Kako deluje avtomatski vlažilec zraka SIRIO?

Avtomatski vlažilec deluje na principu črpanja vode iz poljubne posode, napolnjene s čisto vodo (plastenka ni priložena paketu) v valilnico. Sesalno cev samo vstavite v posodo z vodo in dva ventila povežite z zunanjimi vodnimi kanali tako, da sta dovolj tesna. SIRIO preverja raven vlažnosti v valilnici s pomočjo senzorja vlage. Zato je treba senzor vlažnosti namestiti v zgornji kot valilnice (na nasprotni strani, kjer so rezervoarji za vodo) in ga pritrditi z rahlim pritiskom.

Avtomatski vlažilec SIRIO


Nastavitev vlažnosti

Želeno stopnjo vlažnosti lahko nastavite z gumboma "+" in "-" na LCD zaslonu. Po nastavitvi vlažnosti začne SIRIO črpati vodo iz pripravljene steklenice v valilnico, dokler ni dosežena ustrezna raven vlažnosti. Avtomatski vlažilec zraka SIRIO nato ves čas valjenja perutnine spremlja nivo vlažnosti v valilnici in redno črpa vodo v valilnico.

Dimenzije paketa 22x15x15 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.