Avtomatska vrata Brinsea Chick Safe ECO v kompletu z vrati

Šifra: CS015
Ocena: Brinsea
Nagradne točke: 4

126.59€ 103.76€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 126.59€

Na zalogi

Brinsea ChickSafe Eco je vzdržljiv in zanesljiv sistem za samodejno odpiranje vrat kokošnjaka zjutraj in zapiranje vrat kokošnjaka , ko se svetloba zvečer zmanjša.
Priložena so prostorsko varčna dvostopenjska vrata za kokoši ChickSafe. Vsi deli so zasnovani tako, da prenesejo zunanje pogoje. Trpežne črne PVC tirnice so pritrjene na vaš kokošnjak in aluminijaste plošče vrat se prilegajo skupaj. Popolna navodila za montažo so vključena v dobavo.
To je različica ECO, ki nima posebnih nastavitev in je zelo enostavna za uporabo.
ChickSafe Eco se napaja na baterije (priložena) in ga je mogoče enostavno namestiti v kateri koli kokošnjak z navpičnimi drsnimi vrati. Ročna kalibracija ni potrebna: ChickSafe Eco se samodejno prilagodi višini vrat vašega kokošnjaka. Baterija zdrži 1 leto.
ChickSafe Eco je vzdržljiv in lahko dvigne in spusti vsa navpična vrata od 300 gramov do 4 kg. Deluje tako, da zazna zmanjšanje svetlobe, ko se stemni, in zapre vrata kokošnjaka. Ko se zjutraj raven svetlobe dvigne, se vrata samodejno odprejo. Občutljivost padajoče svetlobe je nastavljiva uporabniku in programska oprema išče počasne spremembe svetlobe, tako da nanjo ne vplivajo na primer avtomobilski žarometi ponoči. Brinsea ChickSafe Eco ima indikator, ki označuje, da so vrata odprta, zaprta, nizka baterija ali opozorilo o napaki.
Opremljen je z "samodejnim ustavljanjem", ko je kokoš blizu vrat.
Avtomatska vrata Brinsea so odporna na vremenske vplive, delujejo v ekstremnih vremenskih razmerah in so izdelana iz UV odpornih materialov.
Kot vsi izdelki Brinsea ima tudi ChickSafe Eco 3-letno BREZPLAČNO garancijo, ob upoštevanju spletne registracije. Izdelano v Združenem kraljestvu.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.