Avtomatska valilnica jajc PUISOR IO-204 AUTOMATIC

Šifra: BR-0010
Nagradne točke: 5

172.37€ 141.29€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 172.37€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Avtomatska valilnica PUISOR IO-204

Valilnica jajc primerna za valjenje vodnih ptic in perutnine - za kokoši, prepelice, race, purane, gosi in fazane. Z avtomatsko rotacijo do 51 kokošjih jajc - možnost ročne rotacije jajc, z nadzorom temperature od 25 do 41°C, z ročnim nadzorom vlažnosti, s termometrom in higrometrom.

Seveda je v paketu tudi priročnik, ki vsebuje koristne nasvete in trike za uspešno valjenje. Poleg tega strankam po potrebi svetujemo o ustrezni izbiri valilnice ter praktične nasvete o valjenju vodnih ptic in perutnine. Zagotavljamo 24-mesečno garancijsko dobo in zagotavljamo garancijski in pogarancijski servis.

Kapaciteta valilnice glede na posamezne vrste perutnine


Piščanci: 51-70** kos

Prepelice: 102*-140** kos

Gosi: 35** kos

Race: 51-60** kos

Fazani: 51-80** kos

* zmogljivost pri nakupu vrtljive rešetke za prepeličja jajca PUISOR 1.0.ALP
** zmogljivost brez uporabe vrtljive rešetke

 
Sistem vrtenja jajc

Valilnica ponuja možnost avtomatske rotacije jajc s pomočjo modula PUISOR 1.0.AU , ki redno vrti jajca, položena v rotacijsko mrežo v 1-urnih intervalih . Vrtljiva rešetka je opremljena z nosilci, primernimi za velikost kokošjih, račjih ali fazanovih jajc . Da bi lahko uporabljali avtomatsko rotacijo tudi pri izleganju prepeličjih jajc , je potreben nakup nosilcev PUISOR 1.0.ALP . Po potrebi (npr. pri gosjih jajcih, ki ne sodijo v prečke vrtljive rešetke) je možno jajca v valilnici tudi ročno obračati tako, da odklopimo modul in odstranimo vrtljive rešetke iz valilnice in položimo jajca neposredno na mrežo - valilno podlago. Privzeto se ta mreža uporablja samo zadnje 2-3 dni inkubacije , ko se jajca odstranijo iz vrtljivih rešetk in postavijo na to mrežo, kjer se ne vrtijo več, tako da lahko plod najde najprimernejši način iz lupine in se tako uspešno izležejo.
system_rotation_egg_puisor_IO-204 vfin


Nastavitev in nadzor temperature

Temperaturo lahko nastavite in po možnosti dodatno regulirate v območju od 25 do 41°C z natančnostjo 0,1°C s pomočjo nadzorne plošče elektronske krmilne enote, glejte spodnjo sliko. Panel je opremljen z digitalnim zaslonom z indikatorjem temperature in vlažnosti, kontrolnimi gumbi za potrebne nastavitve temperature v valilnici. Temperaturo je mogoče prikazati v Celziju ali Fahrenheitu.

nadzor_in_nastavitev_temperature_v_lihni_puisor_io-204_A1

 
Nastavitev in nadzor vlažnosti

Vlažnost uravnavamo ročno z ročnim dolivanjem vode v vodne kanale, ki se nahajajo pod valilnim dnom v spodnjem pokrovu valilnice. Optimalna temperatura dodane vode je okoli 25-30°C (hladna voda ni priporočljiva). Začetno vlivanje vode se opravi pred namestitvijo valilne osnove in vrtljive rešetke. Trenutna vrednost vlažnosti v valilnici se preverja na zaslonu nadzorne plošče , glej zgornjo sliko. Med izvalitvijo vodo dodajamo tako, da odkrijemo zgornji pokrov, odstranimo eno jajce in dodamo vodo v kanal neposredno skozi spodnjo mrežo.

dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-204

Vrtenje jajc, temperatura in svetloba so zelo pomembni dejavniki pri inkubaciji perutnine in pomembno je vzdrževati pravilen postopek in vrednosti za uspešno valjenje ! Druge dragocene nasvete, ki lahko pomagajo doseči visoko valilnost, najdete v navodilih.

inkubacija_u_lihne_PUISOR


- 51 kachních vajec
-- 51 bažantích vajec
Alarm za temperaturo in vlažnost Ne
Brez uporabe vrtljive rešetke 35 husích vajec
Dimenzije O 52 x 25 cm
Dimenzije paketa 48x24x50 cm
Indikator temperature Ano - s přesností na 0,1 °C
Indikator vlažnosti Ano - s přesností na 1 %
Največja dobavljena moč 104 W
Napajalna napetost 230 V, 50HZ
Ob nakupu nosilca za prepeličja jajca PUISOR 1.0.ALP 102 křepelčích vajec
Obračanje jajc Automatické - každou 1 hodinu
Povprečna oddana moč Neuvedeno od výrobce
Razpon temperature 25 - 41oC
Razpon vlažnosti 20 - 90 %
Regulacija temperature Ano - digitálně
Regulacija vlažnosti Ano - manuálně
Zmogljivost vrtljive rešetke 51 slepičích vajec

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.