AMIVIT kunec 500 ml

Šifra: amivit_kralik_0,5L

5.12€ 4.68€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 5.12€

Na zalogi

Zelo učinkovito dopolnilo aminokislin in vitaminov
AMIVIT vsebuje specifičen kompleks vitaminov, aminokislin in drugih snovi ob upoštevanju individualnih potreb kategorije živali, ki ji je namenjen. Vse učinkovine so v obliki, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost vsake izmed njih, tako da je raven posameznih aminokislin in vitaminov v telesu uravnotežena. Optimalna raven aminokislin in vitaminov v telesu je med drugim nujen pogoj za visoko stopnjo obrambe in odpornosti telesa, na primer proti nalezljivim in virusnim boleznim. Pri domačih živalih se odpravijo tudi negativne posledice zmanjšanja produktivnosti zaradi zmanjšane ravni vitaminov v telesu.

AMIVIT se uporablja predvsem v situacijah, kot so stres, zdravstvene težave in njihovo preprečevanje, nevarnost okužb, pomanjkanje vitaminov ali aminokislin v zimskem času, nepravilna prehrana itd. Pripravek podpira hitro regeneracijo organizma po boleznih, priporočljivo je tudi dajati med brejostjo in mladičem med rastjo.

Visoka učinkovitost AMIVITA je posledica posebne proizvodne tehnologije, kjer so učinkovine zaščitene pred razgradnjo v želodcu in prebavnem traktu z obdukcijo. Ta zaščitna obloga se postopoma razgrajuje, dokler se aktivna snov v celoti ne sprosti v telesu v svoji največji učinkovitosti.

Bistvena prednost te tehnologije je dejstvo, da je v raztopini ustvarjena posebna nosilna in izolacijska gobasta mikrostruktura, ki preprečuje lepljenje vitaminov na stene razvoda dovodne vode in napajalnikov. To odpravlja nevarnost razmnoževanja nezaželenih organizmov na teh ostankih in njihove kasnejše porazdelitve po distribuciji krmne vode vsem živalim, kot se pogosto zgodi pri uporabi standardne tekoče oljne oblike vitaminov.

Sestavine:

  • vitamini
  • amino kisline
  • naravne snovi
  • obdelana pitna voda

Navodila za hranjenje:

Dajemo ga v količini 10 ml na 1 liter krmne vode skozi vse leto.

Pripravek lahko kombiniramo in dajemo sočasno s katerimkoli izdelkom znamke BENEFEED® za določeno kategorijo živali. Seznam teh izdelkov je na voljo nižje na tej strani, vendar je naveden le en paket vsakega izdelka. Dodatno embalažo najdete v ustrezni kategoriji izdelkov.

Shranjevanje:

Hraniti v suhem in temnem okolju v originalno zaprti embalaži. Po odprtju porabite postopoma, izdelka ne shranjujte dlje časa. Mikroskopsko majhni trdni delci in rahla usedlina so posledica vsebnosti naravnih snovi in niso napaka izdelka.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.