ACIDOMID perutnina 1 l

Šifra: acidomid_drubez_1L

7.14€ 6.52€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 7.14€

Na zalogi

Preprečevanje razmnoževanja patogenih bakterij, gliv in kokcidij.
ACIDOMID® je vrhunski izdelek sodobnega koncepta, ki deluje ne samo proti razmnoževanju patogenih bakterij, ampak tudi zelo dobro zavira razvoj in razmnoževanje znotrajceličnih parazitov, kot so kokcidije. Vendar ACIDOMID® ni zdravilo, niti ne vsebuje kokcidiostatikov in zato ne pušča ostankov v telesu. Prav tako nima roka trajanja.

ACIDOMID® vsebuje popolnoma vse organske kisline, pomembne za prebavo. Organske kisline napajalno vodo zakisajo, jo tudi učinkovito konzervirajo in stabilizirajo. Na ta način se bistveno zmanjša neželeno razmnoževanje patogenih bakterij in gliv v napajalni vodi, pitnikih in razvodih napajalne vode. Organske kisline so lahko prebavljive in jih telo lahko uporablja tudi kot vir energije. Organske kisline tudi zmanjšajo težave s prebavnim traktom in izboljšajo prebavljivost beljakovin.

Zahvaljujoč naravnim snovem ACIDOMID® zmanjša razmnoževanje znotrajceličnih parazitov, kot so kokcidije. Za maksimalen učinek pa ga je treba redno dodajati v napajalno vodo, kadar koli jo zamenjate.

ACIDOMID® kot edini pripravek te vrste na trgu vsebuje uravnoteženo razmerje elektrolitskih elementov, ki podpirajo učinkovitost posameznih učinkovin izdelka. Elektroliti pospešijo in povečajo prehod učinkovin preko celične membrane v notranjost celice.

Sestavine:

  • minerali, elektroliti
  • organske kisline (mravljinčna, propionska, mlečna, ocetna, citronska in druge)
  • vitamin C
  • izvlečki naravnega izvora
  • obdelana pitna voda

Navodila za hranjenje:

dajemo ga v količini 10 ml na 1 liter krmne vode skozi celo leto. Prva 2-3 dni na začetku dajanja zdravila je priporočljivo polovično odmerjanje (0,5 %, tj. 5 ml na 1 liter krmne vode).

Pripravek lahko kombiniramo in dajemo sočasno s katerimkoli izdelkom znamke BENEFEED® za določeno kategorijo živali. Seznam teh izdelkov je na voljo nižje na tej strani, vendar je naveden le en paket vsakega izdelka. Dodatno embalažo najdete v ustrezni kategoriji izdelkov.

Shranjevanje:

Hraniti v suhem in temnem okolju v originalno zaprti embalaži. Po odprtju porabite postopoma, izdelka ne shranjujte dlje časa. Mikroskopsko majhni trdni delci in rahla usedlina so posledica vsebnosti naravnih snovi in niso napaka izdelka.

Premer bobna (cm) 24 vajec

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.